Over ons

Klik knip klaar is een softwarebedrijf gericht op de detailhandel dat zich toelegt op het aanbieden van enterprise management- en workflow-oplossingen aan bedrijven van alle soorten en maten. Kapsalon, spa en beauty center, tandarts, huisarts en repair zaken kunnen profiteren van de voordelen van ons product.

Naast het vereenvoudigen van management- en administratieve taken, heeft Klik knip klaar een duidelijk en eenvoudig doel: een unieke retentiemarketingoplossing bieden voor retailers waarmee ze klanten kunnen identificeren, belonen en behouden voor snellere groei. Volgens een SaaS-distributiemodel willen we dat kleine en middelgrote winkels dieper ingaan op klantbetrokkenheid en klantbehoud.

Ons bedrijf is een naam die synoniem staat voor vertrouwen en efficiëntie. Het wordt opgericht en beheerd door succesvolle input van professioneel die meer dan 25 jaar cumulatieve ervaring hebben. Onder hun mentorschap, bekwame begeleiding en visie hebben we met succes dit start-ups gebouwd.

Klik knip klaar is een softwareproduct voor haar-, nagel- en schoonheidssalons en spa’s en gezondheids- en wellnesscentra. Het is een cloud-gebaseerde software die gespecialiseerd is in klantbetrokkenheid en retentie. De software helpt bedrijven om te floreren en te groeien door belangrijke aspecten te beheren, waaronder het plannen van afspraken, klantgegevensbeheer, voorraadbeheer, betalingsverwerking en klantmarketing. Met Klik knip klaar wordt het beheren van uw salon en spa naadloos en moeiteloos. Met onze alles-in-één applicatie kunnen bedrijven echte resultaten behalen door klanten te identificeren, belonen en behouden.