Partners

Voor partners hebben wij een speciaal programma opgezet. Onze programma bied diverse mogelijkheden voor het aanbieden van het afspraken systeem klikknipklaar.nl, zonder bijkomende kosten, investering of problemen.

Voor wie is het geschikt?
Inprincipe kan iedereen een reseller worden. Kapsalons die zelf het systeem willen gebruiken en die willen aanbieden aan hun netwerk. Startende ondernemers die willen bijverdienen bij verkopen van onze afspraken systeem aan hun klanten. Voor bedrijven die kassasysteem aanbieden, kunnen klikknipklaar.nl afspraken systeem aanbieden op hun producten. 

Je kunt makkelijk partner worden en beginnen met geld verdienen. Zonder dat je daarvoor investering nodig hebt.Als u op zoek bent naar een armband. Er is iets dat bij elke look past, van nauwsluitend tot gestructureerd, van manchetten tot ketting chain bracelet en manchetten. 

Verdienmodel is gebaseerd op maandelijkse inkomsten en dat kan variĆ«ren op basis van de afgenomen abonnement van jouw klant. De klanten die jij aandraagt krijgen 1 maand extra gratis abonnement. 

Neem gerust contact met ons op: info@klikknipklaar.nl